Значими отличия Significant prizesЗначими постижения и отличияНаграда «Анастасия Тошева» на Община Стара Загора за талант и принос към образованието в града и постигнати отлични резултати в учебната и извънкласната дейност, Ст. Загора 2011г.

***Номинация за награда «Икар» на Община Стара Загора за високи постижения на ученици в областта на Науката, Изкуството и Спорта, Стара Загора 2011г.

 ***

  
Награда «Икар» на Община Стара Загора за високи постижения на ученици в областта на Науката, Изкуството и Спорта, Стара Загора 2012г.

*** 
Финалист за Голямата награда за постижения в област Изкуства през 2011г. за ученици от IX XII клас на Фондация «Димитър Бербатов», София 2012г.


***Лауреат на Голямата награда за постижения в област Изкуства през 2012 г. за ученици от IX XII клас на Фондация «Димитър Бербатов»,София 2013г.

***

Лауреат на Фондация «Шанс за децата на България» за 2013 година – за отлично представяне на Републикански и Международни олимпиади, конкурси и състезания, Бургас 2013г.

*** 
Грамота за значими постижения в областта на Науката и Изкуството през учебната 2011/2012 г. от кмета на Община Стара Загора г-н Живко Тодоров, Стара Загора 2012г.

***


 
Номинация за награда «Стара Загора» на Община Стара Загора в направление «Култура и изкуство» и носител на Грамота за високи художественотворчески постижения в духовния живот на Стара Загора, 2015г.

***

Номинация за награда «Стара Загора» на Община Стара Загора в направление «Наука и образование» и носител на Грамота за високи постижения в сферата на образованието и науката в Община Стара Загора, 2015г.

***


Номинация за конкурса "Най-изявените млади личности на България" в направление „Културни постижения“, организиран от Junior Chamber International (JCI), София 2015.

Junior Chamber International – България стартира за пръв път у нас световно известния проект The Outstanding Young Persons – TOYP („Най-изявените млади личности”).

 ***


Номинация за присъждане на отличието „Почетен гражданин на Община Стара Загора“ 2015

Няма коментари:

Публикуване на коментар