Почетни грамоти Honorable diplomas
Галина има похвални грамоти от представителни лица от следните държави:
- Похвален лист от Президента И. Роднина на Международната обществена организация „Дружество на организаторите на детския отдих“ от Москва по повод заето първо място от Международния конкурс „Заедно в ХХI век“1 юни 2012г.

 ***- Грамота от Председателя В. Шарапов на Съюза на приятелите на България – Москва, Русия като победител в Международния конкурс „Заедно в ХХI век“.

 ***


- Наградена с Диплом от Държавния историко-литературен музей-заповедник «А. С. Пушкин» в Столицата на Русия Москва от VIII Международен конкурс за детска рисунка „Пушкин глазами детей“ 2012г.

 ***


- Сертификат от Фондация Goi Peace и UNESCO за участие в Международния конкурс за есе за млади хора на тема «Създаваме бъдещето каквото искаме» Токио, Япония 2012г.

 ***


- Почетна грамота от името на посланика на Американското посолство в София – г-н Джеймс Уорлик от Националния конкурс „Денят на президентите“ 08.03.2012г.

 ***- Наградена с Диплом от Председателя на Съюз „Веста“ – Москва, Русия за активно участие в Четвъртия Международен конкурс за детска рисунка «Сказочный мир детства», 2011г.

 ***- Наградена с Диплом от Председателя на Съюз „Веста“ – Москва, Русия за активно участие в Първия Международен фотоконкурс «Как прекрасен этот мир», 2011г.

 ***- Наградена с Диплом от Председателя на Съюз „Веста“ – Москва, Русия за активно участие в Петия Международен конкурс за детска рисунка «В гостях у сказки», май 2012г.
 ***
- Наградена с Диплом от Председателя на Съюз „Веста“ – Москва, Русия за активно участие във Втория Международен фотоконкурс «Мой красочный мир», май 2012г.

 ***- Почетна грамота от Министъра на околната среда и водите г-жа Нона Караджова за отличена публикация в сборника на Министерството на околната среда и водите «Малки зелени разкази» 2012г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар